суботу, 30 листопада 2019 р.

Що робити, щоб наші виступи не були нудними? - кілька порад від нашого колеги, викладача Англіа Раскін університету Шона Ленга






Студенти соціологічного, історичного, економічного та інших факультетів Каразінського університету - учасники програми Creative Spark, корисно провели вечір п'ятниці у тренуванні з написання цікавих життєвих історій, познайомилися із секретами створення успішних виступів текстів для різних цільових аудиторій - дітей, медіа, уряду та інших.
У підготовці успішного виступу уже важливо орієнтуватися на інтереси, потреби, цінності своєї аудиторії, але ж є загальні поради з підготовки виступів для будь якої аудиторії. 
Іх дав нашим студентам і викладачам Шон Ленг, викладач Англіа Раскін університету, сценарист, письменник, радіоведучий, керівник студентського театру Англіа Раскін університету:




  • не читайте, а розповідайте;
  • створюйте зоровий контакт з аудиторією;
  • не давайте одразу багато важливої інформації;
  • наводьте приклади;
  • будьте спокійні, але в той же час, не говоріть монотонно і тихо;
  • і найважливіше! Якщо ви захоплені тим, про що розповідаєте - виступ точно буде цікавим для аудиторії!
29-30 листопада 2019 проходить перший із серії майстер класів зі створення текстів для соціальних проектів та соціального підприємництва для студентів Каразінського університету в рамках проекту Making Good програми Британської Ради Creative Spark. 

Проект реалізується співробітниками кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій у співпраці із кафедрою соціальних та гуманітарних наук Англіа Раскін університету (Велика Британія) #MyCreativeSpark









Немає коментарів:

Дописати коментар