вівторок, 19 листопада 2019 р.

Навчальний курс "Комунікації в соціальних проектах" до пілотування готовий



Доцент кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій Ірина Солдатенко, разом з іншими 20-ма викладачами університетів України, пройшла навчання за програмою освітнього тренінгу для викладачів курсу «Соціальне підприємництво» в закладах вищої оcвіти Освітній Тренінг «Social Business In UA”


Тренінг дав можливість доповнити новий навчальний курс «Комунікації в соціальному підприємництві», створений в рамках програми Creative Spark Британської Ради спільно з викладачами Англіа Раскін університету (Велика Британія), кейсами з української практики соціальної підприємницької акттивності, ознайомитися з можливостями розвитку соціального підприємництва в Україні.




Велика подяка тренерам Василю Назаруку Василь Назарук та Артему Корнецькому Артем Корнецький за дидактичні матеріали, поширений досвід з викладання теорії і практики соціального підприємництва, знайомство з соціальними підприємцями та відповіді на наші непрості питання, і окремо – за книжку і чудову підборку навчальної літератури. Викладачі отримали домашнє завдання - підготувати навчаний кейс з діяльності місцевих соціальних підприємців. Ми зробимо це з приємністю, тим більше що знаємо багато таких серед студентів і випускників соціологічного факультету. 

Дмитро Гаврилюк дякуємо за чудову організацію тренінгу і фоторепортаж на згадку.

Треба наголосити, що в рамках реалізації стратегії університету у 2019-2015 рр університетом прийнята нова модель компетентностей випускника Каразінського університету. Серед традиційних - професійні, соціальні, мовні, комп'ютерні є й новий компонент - підприємницькі компетентності.  Готуємося її впроваджувати уже в поточному навчальному році.

Новий навчальний курс «Комунікації в соціальному підприємництві» викладається у весняному семестрі за освітньо-професійною програмою «Соціальні комунікації, реклама та зв’язки з громадськістю» для студентів 2 курсу.

Немає коментарів:

Дописати коментар