пʼятницю, 8 листопада 2019 р.

Що почитати на вихідних? Топ-5 книжок для саморозвитку - підбірка від студентки 1 курсу Юлії Баглик




1. "Підсвідомість може все" Джон Кехо
Книга, завдяки якій ви зможете розуміти свою підсвідомість. Кехо пропонує декілька вправ, які зможуть відкрити двері до неї. Ви також отримаєте відповіді на питання: що означають ваші сни, як ними керувати? Прочитавши цю книгу, ви зрозумієте, як впливати на здійснення мрій та планів.
Цікавий факт: Джон Кехо жив у лісі перед написанням книги, щоб практикувати все, про що незабаром надрукував. Отже, можете не сумніватися в надійності методів.



2. "Скорочитання" Пітер Камп
У часі, коли корисних різноманітних статей та книг стає більше, ніж комах на планеті, неможливо встигнути за поширенням інформації. Завдяки книзі Пітера Кампа ви можете розвинути швидкість читання до 1000 слів за хвилину. Я би назвала "Скорочитання" скоріше посібником та збірником вправ. Витративши декілька тижнів на тренування, ви зможете читати по три книги на день.



3. "Магія ранку" Хел Елронд.
Можна прожити все життя, прокидаючись об шостій ранку, але так і не навчитися робити це правильно. Невелика за обсягом книга Елронда навчить вас вставати з ліжка, випромінюючи енергію, навіть, якщо ви спали декілька годин. У книзі наведено багато прикладів, мотиваційних історій та методик для бадьорого ранку. Це дійсно варто прочитати, щоб зрозуміти, як перша година ранку впливає на ваш успіх.


4. «Кради як митець. 10 уроків творчого самовираження» Остін Клєон.
Особливість книги – її формат. Квадратні чорні сторінки, безліч ілюстрацій. «Не треба бути генієм, треба бути самим собою!» - ось головна думка. Ця книга для всіх, хто хоче привнести творчість в роботу або життя. Остін Клєон допоможе вам достукатися до творчої сторони вашого характеру. Не гайте часу та беріть книгу до рук.



5. «Тонке мистецтво пофігізму. Парадоксальний спосіб жити щасливо» Марк Менсон.
У час, коли суспільство пропагує культ успіху, наша зацикленість на ньому лиш нагадує про те, чого ми не досягли. Але Марк Менсон знає, як стати по-справжньому щасливим: треба просто навчитися мистецтву пофігізму. Сам автор не нав’язує пофігізм, він просто переадресовує його більшості сучасним цінностям. «Прийміть себе таким, яким ви є. Навчіться не обманюватися себе і не намагайтеся довести світу, що ви найкращі,» - ось головна ідея книги. 
Юлія Баглик, ССК-11

Немає коментарів:

Дописати коментар