четвер, 4 квітня 2024 р.

Where is your home? What does it mean to be at home? - тема лекції доцентки Олександри Дейнеко для учасників War and Society in Ukraine: Collaborative Online International Learning, який триває на соціологічному факультеті


У рамках навчального проекту "War and Society in Ukraine: Collaborative Online International Learning" ми мали можливість зануритися в результати глибинного дослідження, представленого доценткою Олександрою Дейнеко. Лекція "Where is your home? What does it mean to be at home?", що відбулася 3 квітня, надала нам важливий контекст для розуміння проблем інтеграції, з якими стикаються українські біженці в Норвегії. Презентація розкрила ключові виклики швидкої інтеграції та важливість створення мереж підтримки для українців, які перебувають в Норвегії через війну.



Ми щиро вдячні доцентці Олександрі Дейнеко за її проникливий аналіз та допомогу в осмисленні питань ідентичності, дому та належності, які є такими критично важливими в часи невизначеності та змін.

Минулого тижня, за програмою проєкту, ми мали захоплюючу зустріч з професором Шоном Поллоком. Під час його лекції та дискусії ми говорили про значення термінів Минуле та Історія в контексті російсько-української війни. Обговорення дозволило глибше зрозуміти, як історичні наративи формують сучасні конфлікти та впливають на політичні та соціальні процеси. 



Немає коментарів:

Дописати коментар