неділю, 7 квітня 2024 р.

Компетентнісна допомога для України — Competence Aid For Ukraine - новий міжнародний проєкт за участі соціологічного факультету

 


28 березня 2024 року відбулася презентація нового міжнародного проєкту «Компетентнісна допомога для України — Competence Aid For Ukraine (CAFU)»(фінансується Шведським інститутом), партнером якого є соціологічний факультет Каразінського університету.

Метою CAFU є надання студентам та молодим дослідникам з України життєво важливих компетенцій, які доповнять їх академічне навчання та нададуть інструменти для цілісного внеску у відбудову України після війни. Проєкт ознайомлює зі стандартами ЄС та Цілями сталого розвитку ООН, ставлячи за мету створення сильного підґрунтя для майбутнього нашої країни.

Унікальна можливість для 200 учасників, які будуть відібрані через мотиваційне опитування, включає участь в онлайн-курсах і семінарах. Також найбільш вмотивовані 30 випускників матимуть нагоду здійснити навчальний візит до Упсали в Швеції в жовтні цього року.

Проєкт CAFU також включає менторську програму, спрямовану на підготовку і реалізацію індивідуальних або групових ініціатив, спрямованих на зміцнення місцевих громад і країни в цілому.



#CAFU #КомпетентніснаДопомога #СоціальнаКомунікація #ШведськийІнститут #Освіта #ВідновленняУкраїни

Немає коментарів:

Дописати коментар