вівторок, 30 березня 2021 р.

Навчальні формати для розвитку підприємницьких навичок у студентів. Каталог українських партнерств програми Creative Spark

 



Навчальний формат Live Brief, який наразі реалузується міжнародним партнерством команди кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій Каразінського  університету та Англіа Раскін університету (Велика Британія) включений до Каталогу навчальних форматів для розвитку підприємницьких навичок у студентів, підготовленого
експертами Агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks для програми Creative Spark.

У каталозі представлено навчальні формати, розроблені в українсько-британських партнерствах у рамках реалізації програми Creative Spark.

Описи форматів складено відповідно до отриманої інформації за результатами проведення анкетного опитування серед українських партнерів Creative Spark упродовж січня 2021 року.

Мета каталогу – сприяти обміну досвідом та знаннями поміж партнерами Creative Spark та іншими зацікавленими сторонами в Україні, а також з представниками з інших країн-учасниць програми Creative Spark.

У кінці кожного з описів вказано дані та електронна пошта контактної особи; ви можете ними скористатися, щоб отримати детальнішу інформацію про навчальний формат.

Цей каталог можна використовувати, щоб:

· довідатися про навчальні формати партнерів програми Creative Spark;

· дізнатись, які інституції розробляють та впроваджують певні формати;

· запозичити новий досвід та запровадити навчальні формати у власній роботі.


Немає коментарів:

Дописати коментар