середу, 24 березня 2021 р.

Спілкування студентів з України та Британії без мовних та географічних бар'єрів. Це просто і цікаво


Якщо ми не можемо ходити в гості, то ми приймаємо гостей! Цього року міжнародні візити та зустрічі здійснюємо онлайн, але від цього позитивні емоції та враження не зменшуються.



Заняття для студентів, які вивчають соціологію пройшло незвично. Через зум конференцію ми спілкувалися із викладачами та студентами- першокурсниками Англіа Раскін університету, які також вивчають соціологію (викладачі Анна Марковська, Джеймс Розбрук Томсон) та обговорювати складнощі навчання під час карантину, перспективи розвитку світу після пандемії, враження студентів про державні комунікаційні програми щодо запобігання поширення пандемії та вакцинації, активізм та роль соціального підприємництва в доланні глобальних проблем суспільства. Прекрасна можливість потренувати мовні та розмовні навички.




Це була перша зустріч. Наступні плануємо в квітні та травні 2021, коли обговоримо результати роботи студентів в форматі live brief, за яким студенти двох університетів опишуть ідеї вирішення подібних соціальних проблем та зустрінуться із соціальними підприємцями.

Немає коментарів:

Дописати коментар