вівторок, 1 жовтня 2019 р.

З Днем соціолога!





Сьогодні на календарі 1 жовтня. Рішенням VII з’їзду САУ Днем соціолога України був обраний саме цей день. І вже 8 років поспіль соціологи всієї країни приймають вітання з професійним святом в перший день жовтня!

Наші щирі вітання всім тим, хто працює у цій сфері або ж тільки розпочав навчання, але у першу чергу я хочу привітати зі святом викладачів соціологічного факультету. Пам'ятайте про те, що ви найважливіша деталь цього механізму під назвою «соціологія". Завдяки вам нове покоління може поринути в цю царину, і в подальшому стати вашою гідною зміною.

Від ім'я всіх студентів хочемо подякувати вам за те, що прикладаєте багато зусиль для того, щоб підготувати фахівців. З любов'ю та ентузіазмом читаєте лекції, допомагаєте у вирішенні складних питань. Ми це дуже цінуємо.

Хочемо побажати вам успіхів у розвитку професії, по максимуму реалізовувати свій творчий потенціал, ніколи не зупинятися на досягнутому, здійснювати всі мрії та плани, а найголовніше – талановитих, відповідальних і розумних учнів!

Вікторія Ревенко, ССК 11 

Прес центр соціологічного факультету

Немає коментарів:

Дописати коментар