середу, 23 жовтня 2019 р.

Студенти соціологічного факультету три роки поспіль стають переможцями «Alma mater» і сьогодні не хочуть зупинятись на досягнутому




Якщо Каразінський університет – Харківський Хогвардс, то «Alma mater» – це справжня (не) магічна битва факультетів.

«Alma mater» - не просто конкурс творчих талантів першокурсників, це легенда, що об’єднує багато поколінь випускників в одне ціле.

Початок своєї історії цей конкурс бере близько 20 років тому назад і досі щорічно поповнює її новими сторінками.

Конкурс триває цілий тиждень. Кожен день виступають команди декількох факультетів, представляючи свій номер об’єднаний спільною тематикою. Найкращі виступи потрапляють на гала-концерт де відбувається нагородження переможців.

Але підготовка відбувається набагато довше… 1,5 місяці у всіх корпусах Каразінського до пізнього вечора не стухає світло і чутно як першокурсники творять справжні дива. Проте не танці та пісні головна магія цього конкурсу, а справжня міцна дружба. За тижні репетицій студенти стають настільки рідними один одному, що ця дружба виходить далеко за студентські роки.

Студенти соціологічного факультету три роки поспіль стають переможцями «Alma mater» і не хочуть зупинятись на досягнутому. Дні та ночі вони тренувались аби 23 жовтня о 16.00 представити на сцені актової зали центрального корпусу легендарну історію…

Кікоть Ксенія

ССК-12

Немає коментарів:

Дописати коментар