середа, 11 вересня 2024 р.

Про радіо і не тільки з ведучим новин Іnformator.fm Артемом Россінським

 

10 вересня 2024 року гостем соціологічного факультету був Артем Россінський - тележурналіст і радіоведучий новин (Дніпро). На зустрічі зі студентами та викладачами Артем розповів про роботу радіоведучого, місцевого тележурналіста і кореспондента національного каналу, а також про роботу редактора. Артем поділився досвідом про те, як змінилася робота журналіста із початком повномасштабної війни, наводячи приклади з власної професійної діяльності журналіста і ведучого новин. 


Студенти дізналися професійні секрети ведучого радіоновин, отримали поради з підготовки до професії ведучого і розвитку вимови. Наприклад,– багато читати вголос, не їсти перед виходом в ефір, уважно читати текст і знати значення тих слів, які приходиться промовляти. 
Цікаво було почути і порівняти, як звучить голос журналіста в ефірі та в буденній ситуації. 

«Журналістика для мене - це пристрасть, любов до героїв сюжетів, відчуття перебування на потрібному місці. Розуміти, що твоїми словами та твоїми очима безліч людей почують і побачать важливу й цікаву тему - справжній кайф». Надихаючим для студентів побажанням став заклик добре вчитися і стати крутими журналістами. 

З 2024 року Іnformator.fm є базою для проведення виробничої практики студентів соціологічного факультету.




Немає коментарів:

Дописати коментар