субота, 22 червня 2024 р.

Добре чи все ж таки відмінно? 142 студенти та студентки бакалаврських програм кафедри протягом двох тижнів представляли результати своїх досліджень кваліфікаційним комісіям




Успішно завершилися захисти кваліфікаційних робіт студентів та студенток бакалаврських програм кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій. 
142 випускники успішно виконали програми навчання і скоро отримають заслужені дипломи бакалаврів з соціології комунікацій, реклами та зв’язків з громадськістю за спеціальністю 054 Соціологія і журналістів, фахівців з медіакомунікацій та зв’язків з громадськістю за спеціальністю 061 Журналістика. 

Це найбільше число студентів, які випускалися одночасно не тільки на кафедрі прикладної соціології та соціальних комунікацій, а й на соціологічному факультеті за всю його майже уже 40 - річну історію! 

Студентів 4 курсу було так багато, що задоволення і честь бути науковими керівниками з проведення дослідження і створення комунікативного чи медіапроєкту студентами розділили викладачі всіх кафедр соціологічного факультету. Студенти самі обрали наукового керівника. Того, з ким бажали реалізувати свій фінальний навчальний проєкт. Той самий випадок, коли викладач і студент доповнювали і збагачували знання і досвід один одного. 

Цікаві теми робіт і проєктів, дискусії, питання викладачів і відповіді студентів створили чудову атмосферу взаємного інтересу і поваги. Дякуємо всім науковим керівникам і студентам за це свято підведення підсумків чотирирічного навчання в надскладних умовах і для студентів, і для викладачів. Пандемія, війна дали мало можливостей навчатися в аудиторіях, але це не вплинуло на особливий дух і атмосферу, що властиві навчанню в університеті. 

Щиро дякуємо всім керівникам кваліфікаційних робіт, деканці соціологічного факультету Олені Мурадян, керівникам всіх кафедр соціологічного факультету - професорці Людмилі Сокурянській, професорці Лідії Стародубцевій, доцентці Ірині Кузіній, доценту Дмитру Бойку, доцентці Ірині Євдокимовій, - за роботу зі студентами протягом цього фінального етапу навчання, а також дякуємо рецензентам, секретарям і членам кваліфікаційних комісій. Це відповідальна і непроста робота, з якою дуже добре впоралася наша Sociofamily. 

Далі – вступні іспити в магістратуру. Маємо на соціологічному факультеті чудові магістерські програми з соціології, журналістики, соціального менеджменту. Запрошуємо стати студентами магістратури і за півтора року - представляти нові кваліфікаційні роботи. А поки що відпочинемо і відновимо сили!



1 коментар:

  1. Які щасливі і студенти і випускники. Щиро вітаю кафедру і соцфак з таким "врожаєм"!!!

    ВідповістиВидалити