суботу, 2 грудня 2023 р.

"CommUniCon: Злива socio відкриттів" - результат практики студентів 4 курсу кафедри


Першого грудня відбулась студентська онлайн конференція "CommUniCon: Злива socio відкриттів". Особливістю цієї конференції є те, що її організація і проведення є результатом роботи студентів 4 курсу протягом виробничої практики на базі пресцентру соціологічного факультету . Весь комплекс заходів з івент-менеджменту був відпрацьований студентами майже без участі викладачів. Назва, програма, візуал, запрошення і відбір учасників, анонсування і нагадування, ідеї з конкурсом, музичними паузами, чудова модерація були в зоні відповідальності студентів. 




Відкрив конференцію старший викладач кафедри політичної соціології Руслан Запорожченко, який поділився досвідом участі у міжнародному конкурсі, організованому коледжем Вільгельма і Марії (США). 6 листопада 2023 року команда соціологічного факультету виступила на конкурсі з темою «Протидія гібридним загрозам: кейс неформальної освіти». 

В тематичних секціях «Соціології комунікацій», «Медіакомунікації», «Реклама та маркетинг» студенти 3 і 4 курсу програм кафедри представили результати своїх досліджень (курсових робіт) за темами з сучасних технологій у створенні журналістського контенту, у вирішенні соціальних проблем (наркоманія, цифрова неграмотність літніх людей), в репутаційному менеджменті та формуванні довіри до влади, рекламних комунікаціях.

Після презентацій та дискусій учасники конференції – і студенти, і викладачі, - під час онлайн голосування віддали свої голоси за три найбільш цікаві та вдало представлені презентації. Переможницями стали Фінько Олена (“Маніпулятивний вплив реклами”), Кінь Валерія (“Особливості медіа впливу на дітей різного віку”) і Зайцева Софія (“PR у соціальній сфері”). 



Всі учасники отримали сувеніри проектів соціологічного факультету, а переможниці – модні сумки - бананки від випускниці кафедри Катерини Уварової. 
Перша конференція показала зацікавленість студентів не тільки пробувати себе в ролі івент менеджерів, а й ділитися результатами своїх досліджень, отримувати відгуки та рекомендації викладачів та студентів. 
Друга "CommUniCon: Злива socio відкриттів" уже запланована на листопад 2024. 




Немає коментарів:

Дописати коментар