суботу, 30 грудня 2023 р.

Випуск магістрів 2023: нова когорта соціологів і фахівців в сфері соціальних комунікацій

 


Ми проводжаємо наших випускників 2023 року в їхнє професійне майбутнє з гордістю!Вчора в університеті відбувся випуск магістрів, які успішно навчалися і захистили свої проєкти за освітніми програми "Цифровий соціум" і "Стратегічні комунікації та нові медіа”. Протягом навчання вони не тільки оволодівали теоретичними засадами соціології та комунікацій, а й активно брали участь у практичних дослідженнях, проектах, стажуваннях, де могли застосувати свої знання у реальному світі. Наші випускники не лише продемонстрували відмінні академічні результати, але й розвинули важливі навички критичного мислення, аналізу, здатності до ефективної комунікації. Ці якості стануть їм у нагоді в будь-якій сфері, де вони вирішать застосувати свої знання.


На публічних захистах кваліфікаційних робіт студенти спеціальності "Соціологія" презентували свої дослідницькі проекти, які відображають актуальні теми в області цифровізації та соціальних змін. Серед тем – дослідження впливу дизайну веб-сторінок на поведінку споживачів, аналіз стратегічних комунікацій у контексті цифровізації, роль художників у цифровому соціумі та інші. 



Магістранти спеціальності "Журналістика" зосередились на важливих аспектах стратегічних комунікацій та використання нових медіа в сучасному світі. Цікаві теми охоплюють використання соціальних медіа студентською молоддю, перспективи локальних засобів масової інформації в цифрову еру, вплив соціальних мереж як інформаційної зброї та багато інших. З анотаціями магістерських робіт скоро можна буде ознайомитися на сайті соціологічного факультету.

Кращою випускницею магістратури соціологічного факультету цього року стала випускниця кафедри (ОПП "Соціологія комунікацій, реклами та зв'язків з громадськістю") Софія Нолбат. На згадку про студентські роки Софія отримала сувенірну медаль від декана соціологічного факультету Олени Мурадян. Напутні слова випускникам сказали також куратор магістрантів доцент Аліна Калашнікова, заступник декана з наукової роботи професор Олександр Голіков. 






Для нас, викладачів, кожен випуск – це не тільки радість, але й трохи смуток, адже ми прощаємося з нашими студентами. Однак, ми з нетерпінням чекаємо на звістки про їхні досягнення і внесок у розвиток суспільства, соціології та соціальних комунікацій. Вітаємо наших випускників із цим важливим етапом у їхньому житті! 



Немає коментарів:

Дописати коментар