середу, 29 березня 2023 р.

Як говорити і писати про війну. Зустріч студентів із виконавчим продюсером, представником телеканалу ICTV, Факти тижня та SLM news Артемієм Карпенком.




29 березня відбулася онлайн-зустріч студентів соціологічного факультету із виконавчим продюсером, представником телеканалу ICTV, Факти тижня та SLM news Артемієм Карпенком. 

До конференції доєдналися студенти, що навчаються за програмою "Медіакомунікації та зв'язки з громадськістю" 1, 2 та 3 курсів, де мали можливість обговорити важливу тему «Висвітлення чутливих тем в медіа в умовах війни». Говорили не тільки про це. Всі присутні могли поставити спікеру додаткові питання, що стосувалися роботи багатьох сфер журналістики. Запитання були різними та актуальними: від власних прийомів тайм-менеджменту до того, як почався ранок у студії 24 лютого 2023.



За чудовою розмовою час промайнув непомітно, тож було прийнято рішення продовжити бесіду згодом, а також залучити до неї військового кореспондента, що з початку повномасштабного вторгнення перебуває у найгарячіших точках. 

А найцікавіше те, що до пізнання секретів професійної журналістики, аналізу змін світосприйняття під час війни та відкриття способів комунікації з експертами можуть долучитися всі охочі. Зустрічі відкриті для всіх бажаючих.

Щиро вдячні Артемію Курпенку за цікаво і корисно проведений час, а доценту Вікторії Болотовій та студентці Марії Кошкіній за організацію зустрічі!

Студентки СМК-12 Ічко Дар'я та Скочко Юлія

Немає коментарів:

Дописати коментар