середу, 24 червня 2020 р.

ВІдпустка & Карантин - час читати класику


Через тиждень ми починаємо жити за графіком відпустки- майже два місяці без вебінарів, гуггл класів, онлайн консультувань, щотижневих звітів та інших новинок навчання онлайн.

Для багатьох викладачів найкращий відпочинок - це знайти тихий куточок й сісти з книжкою в руках. Кафедра прикладної соціології та соціальних комунікацій має одну із найкращих власних бібліотек із книгами за темами комунікацій та зв'язків з громадськістю - від перших підручників українських дослідників - Валентина Королько, Георгія Почепцова, до видань останніх років - Дмитра Коника. Минулого тижня наша бібліотека поповнилася виданням Effective Internal Communications Lyn Smith із серії CIPR. Класика завжди в тренді - то ж і ця книжка буде в програмах наших викладачів. 


Якщо Ви розбираєте власну біблотеку і можете передати нам книжки з реклами, журналістики, зв'язків з громадськістю - будемо раді їх розмістити на наших полицях для студентів та викладачів кафедри (телефон кафедри - 057 707 52 37, адреса - майдан Свободи, 6, 2 поверх, аудиторія 200-201, написати лист app.socio@karazin.ua)



Немає коментарів:

Дописати коментар