неділю, 21 червня 2020 р.

Насправді, це не складно - Маргарита Поденежна про підготовку до Атестаційних іспитів


Атестаційні іспити студентами складені. Залишилося тільки повернути в бібліотеку підручники і отримати диплом про вищу освіту.
Минулого тижня всі студенти 4 курсу освітніх програм "Соціальні комунікації, реклама та PR" і "Медіакомунікації та зв'язки з громадськістю" успішно склали атестаційні іспити.

Які враження? - відповідь дала випускниця 2020 року програми "Медіакомунікації та зв'язки з громадськістю" Маргарита Поденежна. 

Доречі, вона уже отримала запрошення на роботу в прес- службі Каразінського університету:




Насправді, це не складно, а після того, як все закінчиться, взагалі буде здаватися чимось буденним. Так, мова йде про державні іспити після 4 курсу. Серйозно, чому всі думають, що не готові? Алло, друзі, вас викликає раціоналізм! Ви присвятили цьому 4 роки свого життя, ви фізично не можете не знати нічого. Все під контролем) Але якщо ваше серце все ще змушує вас прокидатись серед ночі від невпевненості, то ось деякі лайфхаки від "безсоння".

По-перше, будьте впевнені у собі та у власних знаннях. Цінуйте те, що ви отримали в університеті, бо хто, як не ви. Це ваш час, ваші можливості, ваші амбіції, etc.

По-друге, питань буде багато. Не потрібно приділяти увагу кожному, оберіть ті, в яких ви не впевнені. Ви здивуєтесь, коли побачите, скільки речей ви вже знаєте.

По-третє, не забувайте, що екзамени влітку, а в цей час дуже важко налаштуватися на роботу. Проте це необхідність і обов'язок - гідно пройти випробування. Це як останній левел з босом - дуже складно і страшно, але заради нього ви проходили всю гру.

Четверте, організуйте власний час так, як вам комфортно. Ми різні, але усі відповідаємо за прийняті рішення. Хочете читати в ніч перед екзаменом - будь ласка, повторювати потроху декілька днів - ок, без проблем. Просто знайдіть свій варіант підготовки і вперед!
П'яте, отримайте від цього задоволення! Це ви керуєте життям, а не воно вами💜

Немає коментарів:

Дописати коментар