понеділок, 16 вересня 2019 р.

English Club, навчальний курс з написання текстів від викладача і режисера студентського театру Англіа Раскін університету Шона Ленга, участь в міжнародному конкурсі Big Idea Challenge - ці та інші можливості для студентів Каразінського університету у другому році проекту Making Good за програмою Британської Ради Creative Spark.




Перший рік проекту Making Good за програмою Британської Ради Creative Spark був успішним і отримав підтримку Британської ради у новому проектному році.

Минулого року викладачі кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій доценти Олександр Хижняк, Максим Фоломєєв, Ірина Солдатенко та учасник проекту Ольга Гужва разом з колегами з Англіа Раскін університету Анною Марковською і Анді Бреді працювали над розробкою навчального курсу з теорії та практики соціального підприємництва, разом із студентами вчилися створювати соціальні бізнес -проекти. Навчальний курс із комунікативних практик соціального підприємництва з 2019-2020 навчального року в програмі підготовки студентів кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій.

Студенти - учасники проекту брали участь в міжнародному конкурсі Big Idea Challenge, серед фіналістів якого маємо студентів Каразінського університету - команду Мері Амірханян та Марк Агарков з проектом WoodStore. Всі учасники отримали сертификати програми Британської Ради Creative Spark і сертифікати про проходження курсу з теорії та практики соціального підприємництва Англіа Раскін університету.




Цього року проект розширює тематику і форми роботи. Каразінський університет, єдиний з українських університетів - учасників Creative Spark отримав можливість реалізації English Club за новою методикою Британської ради викладання англійської для підприємців. З жовтня 2019 по березень 2020 студенти, які беруть участь в проектах Creative Spark першого і другого проектних років стануть учасниками English Club.

Ще нові цікаві компоненти програми – тренінг з британским викладачем, письменником та режисером студентського театру Англіа Раскін університету Шоном Ленгом і українськими блогерами, журналістами, британськими та українськими викладачами, з написання текстів, Creative Spark Camp з розробки ідей соціального підприємництва.

Від студентів очікується виконання завершальних завдань наприкінці програми (у формі есе, презентацій за тематикою проекту); активна участь в усіх компонентах програми Creative Spark; виконання всієї програми English Club тривалістю 20 тижнів (90-хвилинні сесії два рази на тиждень) у період жовтень 2019 - березень 2020; участь в усіх тренінгових заняттях за розкладом (листопад 2019 – березень 2020).



Умови для участі у відборі учасників проекту:

  • Бути студентом Каразінського університету будь якої форми навчання і факультету (денна, заочна форми навчання, іноземні студенти, студентам з обмеженими можливостями створимо необхідні умови для участі) 
  • Мати мовний рівень англійської не нижче A2.
Якщо є бажання стати учасником проекту - напиши мотиваційний лист (англійською або українською мовою) із зазначенням того, чому тебе слід прийняти до програми та заповни інші розділи анкети за посиланням 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc-Ryn7A4ft38CcI9WRSd6n62XgZkFq3s02SVqRcsR3iNkgTQ/viewform

Application form for foreign students here

Немає коментарів:

Дописати коментар