вівторок, 10 вересня 2019 р.

Новий рік - нові проекти і завдання


Новий рік для кафедри розпочався з планування роботи, зустрічами з новими викладачами і першокурсниками.


Знайомство з першокурсниками було, як завжди, хвилюючим і приємним. Цього року  до студентів кафедри доєдналися 63 першокурсники освітньої програми "Соціальні комунікації, реклама та зв'язки з громадськістю" і 114 першокурсників освітньої програми "Медіакомунікації та зв'язки з громадськістю ". Минулого тижня першокурсники відвідали університетську медіастудію, яка стане практичною базою для проведення занять у 1 семестрі для однієї зі студентських груп. Іншими практичними базами в цьому семестрі будуть прес -центр соціологічного факультету, Центр веб комунікацій університету, медіа редакції Харкова.




На першому засіданні кафедри, обмінявшись враженнями від відпочинку, викладачі включилися до процесу планування роботи кафедри під керівництвом завідувача кафедри, з цього нового навчального року, - доктора соціологічних наук, академіка В.С.Бакірова.



В планах кафедри - методичні семінари з нових форм викладацької діяльності, написання колективних методичних та наукових праць, підвищення викладацької майстерності, проведення індивідуальних та колективних наукових досліджень, проектна робота.

Особливу увагу цього року ми приділемо впровадженню інноваційних методів навчання. Майже всі викладачі минулого навчального року підвищили кваліфікацію і готові представити нові форми роботи зі студентами.

Уже у вересні можна відвідати відкриті заняття співробітників кафедри - професора Л.М.Хижняк, доцентів М.М.Суботи, Г.М.Кравченкової. З графіком проведення відкритих занять можна ознайомитися на кафедрі (ауд. 200, Північний корпус).

Дякуємо університетській медіастудії за короткий фільм - нагадування про проведене відкрите заняття за курсом "Соціальні комунікації, реклама за зв 'язки з громадськістю", присвячене 25-річчю з дня заснування кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій.








Немає коментарів:

Дописати коментар