неділю, 22 вересня 2019 р.

Чи легко бути викладачем групи, на чолі якої Богиня?




Навчання першокурсників починається зі знайомства один із одним, викладачами, кураторами груп, університетом. Протягом вересня ми розповіли про себе, кафедру і факультет, показали наші бази практики - Каразінську медіастудію, редакцію студентського радіо ЗІР, прес -центр соціологічного факультету. Студенти відвідали бібліотеку, музеї та виставкові зали університету. 

На перших заняттях студенти розповідали про себе - спортсмени, танцюристи, співаки і поети, лауреати і переможці наукових, спортивних, мистецьких конкурсів та олімпіад. Всі - талановиті та розумні. Які вони, наші першокурсники, читайте в циклі заміток студентів першокурсників, які стажуються в прес- центрі соціологічного факультету. Перша замітка від Юлії Баглик, студентки освітньої програми "Соціальні комунікації, реклама та зв’язки з громадськістю":


ССК 11 - уже маленька дружна родина

Незвично, дещо моторошно для першокурсників почалась пора навчання. Замість збору першого вересня на лінійці перед школою з букетом квітів для класного керівника ми йдемо на посвяту в студенти Каразінського університету, щоб познайомитись із закладом та одногрупниками. Після офіційної частини всі ми пішли знайомитись у неформальній обстановці. Одразу ж у нас почали з'являтися асоціації щодо один одного.

Зараз я з упевненістю можу сказати, що наша група дуже яскрава! Навряд чи можна знайти таку старосту з таким незвичайним прізвищем, як наша. Лєра Богиня — чудова дівчина з лідерськими якостями. 
А Олександра Прилипська! Дуже розумна та цікава дівчина. Вона жила в Техасі під час участі у програмі обміну “FLEX”, а також має аж 199 балів з ЗНО з англійської мови.

Наші хлопці можуть хвастнути своїм вмінням круто грати в футбол, дівчата затанцюють вас до повної втоми. У нас є 3 Микити із 6 хлопців, тому, 50 на 50, що ви не помилитесь, назвавши не те ім’я. На випадок, якщо у вас дуже погана пам'ять на імена, то навіть це не є проблемою. 

Якщо ви захочете культурно провести час на літературному вечорі, то сміливо заходьте до нашої групи, багато хто з нас пише вірші, а інші — дуже начитані, продекламують ваші улюблені твори.

Цікавою особливістю ССК-11 є те, що половина студентів — мешканці Харкова. Якщо вам потрібна екскурсія, вони з радістю покажуть найцікавіші місця. 



Я відчуваю, що ми вже стаємо частиною тієї “соціо фемілі”. Маленька дружна родина зароджується в межах ССК-11. Великий вклад до цього вносить наша староста Лєра Богиня. Докладніше про те, чи складно бути “головою” групи, які обов'язки лягають на її плечі та як стати лідером чекайте в інтерв'ю в наступній статті.


Юлія Баглик, 
студентка 1 курсу кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій



Немає коментарів:

Дописати коментар