середу, 26 вересня 2018 р.

Студенти освітньої програми "Медіакомунікації та зв’язки з громадськістю” відвідали редакцію "Накипело"



25 вересня групи журналістів СМК-21 та СМК-22 в рамках курсу Павла Новика "Технології виробництва пресового контенту" здійснили візит до редакції медіа-проекту «Накипело» й дізнались більше про її роботу. Журналісти розповіли про роботу редакції, провели майстер-клас з фактчекінгу та відповіли на запитання студентів. 




Університетські пари для журналістів можуть бути дійсно пізнавальними, коли студенти на власні очі бачать роботу редакції та відчувають відповідну атмосферу. Студенти охоче підтримують подібні візити та майстер-класи, тому що це реальний шанс встати з-за парти, вийти з лекційної аудиторії та набути практичних навичок журналістики. У деяких студентів закралися думки на перспективу про працевлаштування у редакції.



Керівник прес-центру Євген Стрельцов  надав інформацію безпосередньо про наповнення сайту різноплановим контентом. Цікаво було дізнатися про надбання та подальші проекти редакції. 


Журналіст «Накипело» та одночасно головний редактор «Громадське.Харків» Віктор Пічугін відкрив студентам секрети фактчекінгу та надав перелік корисних інструментів для перевірки фактів на достовірність.

«Завжди пишіть правду», – порадив Віктор. Отримавши мотивуючі настанови, студенти, які вивчають журналістику, будуть радо використовувати новий кейс навичок у своїй майбутній діяльності.

Олена Каракуца

Немає коментарів:

Дописати коментар