вівторок, 11 вересня 2018 р.

Будемо знайомі! Нова професійна команда фахівців з медіа працює зі студентами освітніх програм кафедри


Початок нового навчального року для студентів і викладачів університету цього року був поетапним (доречі, як і рекомендують фахівці з управління персоналом і психологи).




В суботу 1 вересня – свято знань, приємні нові знайомства, зустрічі з колегами та однокурсниками, ексурсії університетом для першокурсників.  На заняття – 3 вересня, з гарним настроєм та новими робочими зошитами.

2018-2019 навчальний рік кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій почався з оновленим складом викладачів. До викладання курсів магістерських та бакалаврських освітніх програм кафедри запрошені фахівці в сфері медіакомунікацій, які працюють в Kharkiv IT Cluster - Олеся Ульянова, Софія Бєлєнкова, Микола Миронов, Богдан Паршенцев, Art Lemon – Тетяна Руденко, Pryanik School – Тетяна Рябченко, Hillel IT School- Катерина Челомбітько, директор Каразінської медіастудії Михайло Проценко, керівник прес служби Центру зв’язків з громадськістю університету Лілія Змій, журналісти Павло Новик та Марина Ніколаєва.


Ми дуже раді, що в команді викладачів залишаються Павло Посохов, Олександр Костенко та Ярослав Калиниченко. Вони мають певний досвід роботи протягом навчального року і не втратили інтерес до викладацької роботи. Назви курсів всіх викладачів кафедри можна знайти на сторінці блогу Викладачі кафедри.




Студенти і викладачі уже працюють в аудиторіях. 128 першокурсників бакалаврських програм та 24 студента першого курсу магістратури кафедри знайомляться з навчальною програмою та кураторами.





Наступного тижня першокурсники освітньої програми “Соціальні комунікації, реклама та зв’язки з громадськістю” почнуть заняття в університетській медіастудії  та в студії університетського радіо ЗІР . Як і минулого року, в кінці семестру ми очікуємо на презентацію їх роботи - відеофільмів та подкастів - під уважним рецензуванням директора Центру зв'язків з громадськістю університету, викладача кафедри Максима Фоломєєва.


А чимало першокурсників кафедри уже долучилися до занять в програмі “Стажер” відділу реклами та брендингу Центру зв’язків з громадськістю університету (керівник - викладач кафедри Ольга Гужва). Група за напрямком "Фотографія" уже отримала перші завдання і працюватиме над ними разом з фотографом відділу реклами та брендінгу Свєтланою Ізюмською.




Цікавої і продуктивної роботи всім нам!

Немає коментарів:

Дописати коментар