четвер, 27 вересня 2018 р.

Яка вона, ЦА університетського студентського Зовсім Іншого Радіо?


Викладачі кафедри продовжують традицію викростовувати на практичних заняттях реальні проекти або кейси для відпрацювання лекційного матеріалу.

В осінньому семестрі для студентів 1 курсу освітньої програми кафедри «Соціальні комунікації, реклама та зв’язки з громадськстю» такою базою стало університетське студентське радіо «ЗІР».

На першому семінарському занятті ми познайомилися з куратором проекту Аліною Бараніковою, яку ретельно допитали про редакційну політику, напрямкі діяльності, найближчі плани редакції.





Деякі студенти навіть зробили свої зауваження і дали рекомендації щодо підвищення привабливості сторінок радіо у соціальних мережах. Аліна повела себе як мудрий керівник – одразу ж запропонували найактивнішим у обговоренні стати частиною команди і працювати над розвитком проекту. 
Приємно відзначити, що Аліна Баранікова - випускниця кафедри, спеціальності «Реклама і зв’язки з громадськістю». Долучившись до команди студентського радіо на самому початку проекту (пройшла студентську виробничу практику на базі новоствореного радіо)– закохалася в цей університеський проект і залишилася працювати куратором.

Тим часом, поки Аліна підвищує свій професійний равень радійщика, ми зі студентами не гаяли часу і робили улюблену багатьма вправу аналізу цільової аудиторії – гра Франкіншейн. Виявили, як студенти -першокурсники кафедри бачать ЦА студентського радіо ЗІР. Результати – на плакатах, а аналіз і презентація – особисто куратору радіо після її повернення з тренінгу.











Поступово наближаємося до презентації радіо ЗІР університетській спільноті в листопаді - це залікове завдання ССК 11. Цим займається частина студентів. Інша – уже вчиться брати інтерв’ю, ставити цікаві питання та створювати подкасти для студентського Зовсім Іншого Радіо.

Немає коментарів:

Дописати коментар