четвер, 22 лютого 2024 р.

Тетяна Поставна про трансмедійний сторітелінг та сучасні професійні тренди: Україні потрібні сторітелери, які можуть розповідати історії про Україну глобальною мовою

  


Гостею Sociofamily на цьому тижні була випускниця соціологічного факультету, засновниця й креативний продюсер @craftstory.studio та авторка книжок «Коли я була лисицею», «Чи вмієш ти дивитися на вишню?», «Острів каштанів» Тетяна Поставна @postavna.

На майстер клас про трансмедійний сторітелінг, організований кафедрою медіакомунікацій соціологічного факультету (професор Лідія Стародубцева), зібралися студенти різних курсів. Особливо цікаво було першокурсникам, які вивчають медіакомунікації. Ми дізналися про нові терміни, сучасні професійні тренди, круті авторські проєкти Тетяни та її команди.

Дуже цінними для студентів є поради від Тетяни про інвестиції в свій розвиток. Знання іноземної мови та професіональний розвиток сприятимуть оволодінню майстерністю створення унікальних історій та дозволять розповідати їх світу глобальною мовою. Особливо це актуально зараз, коли йде війна. 
Відеозапис зустрічі за посиланням.

Моісеєнко Аліна СМК-15
Жовтобрюх Дарʼя СМК-15





Немає коментарів:

Дописати коментар