субота, 9 вересня 2023 р.

Вітаємо першокурсників 2023 у SocioFamily



Сьогодні ми вітали першокурсників соціологічного факультету зі вступом до Каразінського університету та приєднанням до нашої соціологічної родини. Приємно було бачити і чути студентів в стінах університету. 

49 студентів програми "Соціологія комунікацій, реклами та зв'язків з громадськістю", 37 студентів програми "Медіакомунікації та зв'язки з громадськістю", 15 студентів спеціальності "Соціальна робота", 22 студента програми "Соціально-політичний маркетинг" вступили на навчання на соціологічний факультет у 2023 році. Більше половини знаходяться в Харкові та завітали сьогодні в університет. 

Як водиться в родині - зібралися за круглим столом. Ми знайомилися один із одним, грали, сміялися, а куратори груп розповідали про свої роки студентства. Чудовий день, який треба закарбувати в пам'яті - день, коли першокурсники починають нелегку подорож з новими знайомими, з новими викладачами, з новими мріями. Попереду ще багато років праці і навчання, а сьогодні - звучали слова вітань та поради щодо активного занурення в усі можливості, які створює університет. Навіть у воєнний час їх чимало, тому ще раз наголошуємо - будьте активними і послідовними у навчанні. А ми допоможемо, так прийнято в нашій соціологічній родині. Приємної подорожі на університетському шляху!




Немає коментарів:

Дописати коментар