субота, 17 червня 2023 р.

Чотири роки навчання онлайн. Підводимо підсумки



Червень завжди наповнений роботою як ніякий інший місяць навчального року. Навантаження і на студентів, і на викладачів, і на всіх, хто допомагає організувати навчальний процес. Одночасно сесії студентів денної і заочної форми навчання, фінальна підготовка та проведення захисту кваліфікаційних робіт, проведення атестаційних іспитів студентів 4 курсу, захист курсових робіт студентів бакалаврату та магістратури. 
Цей час одночасно складний і приємний, тому що бачимо результати нашої спільної зі студентами роботи як протягом року, так і протягом чотирьох років навчання. Підсумки уже підведені. Скоро студенти отримають дипломи бакалаврів програм з соціології та журналістики. 
Незважаючи на епідемію, війну, складний емоційний стан, ми вели до захисту фінальні роботи дітей, яких більшою частиною ідентифікуємо за їх іменами і фото в зумі. Це новий досвід, з яким ми жили майже всі чотири роки роботи і спілкування з ними. Результати роботи хороші, ми бачимо актуальні теми, які були обрані для дослідження, креативні підходи до вирішення соціальних проблем, прекрасний райтинг, нестандартне критичне мислення і навіть нові терміни. Але ще є над чим працювати. Може продовжимо в магістратурі? Запрошуємо!






Немає коментарів:

Дописати коментар