вівторок, 10 грудня 2019 р.

Актуальні питання медійного права уже в програмах курсів і досвічених, і молодих викладачів кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій О.Чернявської, О.Буданової та С.Аніпченко




5-6 грудня 2019 в Києві в офісі громадської спілки «Коаліція Реанімаціійний Пакет Реформ» пройшов Семінар «Актуальні питання медійного права для викладачів факультетів (спеціалізацій) журналістики», які викладають дисципліни, що включають питання медійного права. Захід проводив Центру демократії та верховенства права (CEDEM) за фінансовій підтримки Королівства Швеції. Для участі в семінарі-тренінгу були відібрані та запрошені 18 викладачів ЗВО із різних регіонів України (схід, захід, центр, юг, північ та м.Київ). В тренінгу прийняли активну участь наші колеги: кандидат соціологічних наук, доцент О.В. Чернявська, кандидат соціологічних наук, старший викладач О.Б. Буданова та викладач С. М. Аніпченко.

Теми, які були розглянуті під час семінару-тренінгу:

· Використання інструментів доступу до публічної інформації у журналістській діяльності;

· Особливості роботи онлайн-ЗМІ; .

· Новини законодавства в сфері медіа;

· Взаємодія медіа з владою: ризики, гарантії, захист;

· Свобода слова vs. Приватність;

· Єльський досвід: сучасні тенденції у вищій освіті (в т.ч в журналістці).

За результатами тренінгу всі учасники отримали новий практичний досвід, теоретичні знання та професійну інформацію, що було підтверджено відповідними Сертифікатами.

Оксана Чернявська

Немає коментарів:

Дописати коментар