середу, 11 грудня 2019 р.

Студентка 4 курса освітньо -професійної програми «Соціальні комунікації, реклама та зв’язки з громадськістю» Катерина Уварова презентувала студентам 1 курсу свої соціальні проекти, які зуміла зробити прибутковими всього за півроку.



Ми завжди з гордістю представляємо випускників кафедри, але не менш приємно запрошувати на зустрічі зі студентами освітніх програм кафедри студентів старших курсів, які уже мають успішні проекти і готові ділитися досвідом з молодшими.






 Сьогодні семінарські заняття студентів першого курсу освітньо -професійної програми «Соціальні комунікації, реклама та зв’язки з громадськістю» пройшли нетрадиційно – гостем була студентка 4 курсу тієї ж освітньої прогамиКатерина Уварова.

Катя представила свої соціальні бізнес проекти 3,14 BAN і NADENU, розповіла про свої перші кроки в соціальному бізнесі, важливості використання всіх можливостей, які дає університет студентам і відповіла на запитання студентів про комунікативні інструменти із просування власного бізнесу. 

Група студентів відвідала виставку еко продукції і міському Домі народної творчості, де Катерина продемонструвала свої вироби – сумки, ключниці, чохли та інше.





На практичному занятті студенти запропонували інші напрямки розвитку проектів Катерини та дали ідеї для нових товарів із банерів.

Немає коментарів:

Дописати коментар