четвер, 25 жовтня 2018 р.

Новий проект університету від креативних співробітників кафедри підтриманий Британською Радою



Сьогодні отримали чудову новину! Створена під час участі в програмах Британської ради і уже перевірена часом й численими університетськими проектами команда співробітників кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій - Ірина Солдатенко, Ольга Гужва, Олександр Хижняк, Максим Фоломєєв спільно зі співробітниками партнерського Англіа Раскін університету (Велика Британія) отримали можливість реалізувати новий освітній проект з теми соціального підприємництва за підтримки патрнерського фонду Британської ради CREATIVE SPARK


Проектом передбачена реалізація тренінгів з розвитку підприємницьких навичок у студентів в сфері креативних індустрій та запуск digital-програм для вивчення англійської мови, включаючи навчальні платформи та масові відкриті онлайн-курси (MOOCs) англійської мови для підприємництва.



Участниками проекту стануть студенти університету, які будуть відібрані на конкурсній основі. За участі експертів з Великої Британії та України учасники проекту пройдуть навчання за двоетапною програмою – створення креативного продукту та ефективне просування креативного продукту. Результатом проекту стане програма навчального модуля зі створення та просування креативного продукту. 

Умови конкурсного відбору учасників проекту будуть розміщені на сайті університету у листопаді цього року.

Немає коментарів:

Дописати коментар