вівторок, 31 січня 2023 р.

Проект «Майбутнє публічного управління». Уже маємо план заходів на третій проєктний рік




Третій рік проєкту «Майбутнє публічного управління» (FoPA) розпочався з візиту викладачів соціологічного факультету доцента Ірини Солдатенко і доцента Олександри Дейнеко до Університету імені Павла Йозефа Шафарика в Кошице (UPJŠ, Словаччина), зокрема факультету державного управління, де вони зустрілися із командою проєкту від місцевого університету.

“Ми маємо продовжити проектну діяльність і в цьому році реалізувати ті активності, які були призупинені через початок війни”- говорить Ірина Солдатенко, координатор проєкту від Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна.

Навесні студенти Каразінського університету візьмуть участь в оргaнізації та проведенні онлайн семінару “Tools on good democratic governance and principles”, далі – конференція для викладачів та впровадження додаткового навчального курсу “Кращі практики для майбутніх експертів з публічного управління” для студентів Каразінського університету.

Ми ще раз гаряче дякуємо команді Університету імені Павла Йозефа Шафарика в Кошице за підтримку України та надану у 2022 році гуманітарну допомогу студентам і співробітникам університету. Разом крокуємо далі.

Немає коментарів:

Дописати коментар