середу, 27 травня 2020 р.

Захист курсових робіт онлайн - новий досвід викладачів та студентів кафедри




У січні цього року в рамках курсу «Теорія і практика зв'язків з громадськістю» студенти другого курсу освітньої програми "Медіакомунікації та зв'язки з громадськістю" (викладач доцент Байдак Т.М.) отримали завдання розробити концепцію PR-кампанії для залучення уваги громадськості до однієї з соціальних проблем, яка на даний час актуальна для українського суспільства.



У процесі підготовки концепції студенти досліджували соціальну проблему, вивчали накопичений досвід піар-ініціатив за проблемою, розробляли власну програму PR-кампанії, готували відеоролик, в якому актуалізували обрану проблему. Підготовку сценарію відеоролика, його зйомку і монтаж студенти виконували в рамках курсу «Технології виробництва відеоконтенту» (викладач Раєвський Є.Є.).




Результати виконаної роботи студенти продемонстрували під час захисту курсових робіт в новому для всіх нас форматі - онлайн. Соціальні проблеми, які студенти обрали для своїх комунікативних кампаній заслуговують на увагу суспільства - зростання захворювань на СНІД / ВІЛ (студентка Т.Турутько), проблеми забруднення навколишнього середовища побутовими відходами (студенти А. Борзік і В. Семченко), проблеми вакцинації дітей і дорпослих (студентка Ю.Гнилицька).Захист курсових робіт студентами заочного відділення пройшов успішно. Приємно відзначити не тільки оригінальні ідеї студентів у приверненні уваги суспільства до соціальних проблем, а й їх соціальну активність.






Тетяна Байдак

Немає коментарів:

Дописати коментар