понеділок, 3 червня 2019 р.

Викладачі George Mason University (США) познайомили студентів кафедри із американськими стандартами перевірки інформації на достовірність



Минулого тижня на соціологічному факультеті розпочалася робота за освітнім проектом «Dialog and Differences Program», в програмі співпраці між Харківським національним університетом імені В.Н. Каразіна та та George Mason University (США). Студенти кафедри мали можливість взяти участь у серії лекцій та семінарів першого етапу реалізації цього проекту.
Особливий інтерес у студентів кафедри викликала лекція викладачки з університету в штаті Вірджинія Julie Shedd  “Conflict Analysis and Resolution: Media”. Ця тема була цікава як для студентів, що вивчають журналістику, так і для тих, що навчаються на освітніх програмах із соціології. 



Ми познайомилися із термінологією медіаналізу, американськими стандартами перевірки інформації на достовірність та інформаційними ресурсами, які можуть бути корисними для фактчекингу. Почули відповіді на питання щодо покарань для медіа за розміщення неправдивої інформації чи її навмисне викривлення.
До всього цього - це була можливість попрактикувату англійську та більше дізнатися про особливості навчання в університетах США.


Немає коментарів:

Дописати коментар