пʼятницю, 30 листопада 2018 р.

Як це, дивитися радіо?



Студенти першокурсники не перестають дивувати і розривати шаблони. Ще свіжі наші емоції після перемоги першокурсників соціологічного факультету на університетській Alma mater, а вже готовий новий вражаючій проект – презентація першокурсниками кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій студентського радіо ЗІР.
Інформаційних привода два - всесвітній день інформації, який відзначався 26 листопада і день народження студентського радіо ЗІР - створеного Каразінським універитетом за підтримку Посольства США в Україні. 

Формат події – живе радіо. Зазвичай ми радіо тільки слухаємо, а в цей день - можна було ще й спілкуватися з гостями студії, які були обрані і запрошені студентами.

Зокрема член команди Barstylers, дворазовий чемпіон Харкова, чемпіон України 2014 року, бронзовий призер Чемпіонату світу 2014 року, міжнародний суддя Михайло Греков наголосив на важливості спорту в житті кожного. Також перед учасниками заходу виступив сертифікований бізнес-тренер, психолог, ведучий і арбітр ділової гри «Управлінські поєдинки» Дмитрий Ляховецкий. Він поділився основними якостями оратора, серед яких одним із найголовніших є вміння слухати й чути, надав поради для успішного виступу.

Засновник компанії Кострикін Медіа, студент факультету комп’ютерних наук Леонід Кострикін поділився своєю історією успіху та закликав студентів займатися саморозвитком.


Гості весело провели час, спілкувалися  і пили гарячий чай з печеньками від Профкому студентів Каразінського університету. А яка чудова фотозона! Студенти зібрали біля 500 дисків для оформлення куточка фотографа. Фотозона була дуже популярна в цей день.

Ольга Гужва (Olga Guzhva), начальник відділу реклами і брендингу центру зв’язків з громадськістю, привітала усіх присутніх, зазначивши, що студентське радіо динамічно розвивається, адже на сьогодні, менше ніж за рік роботи, уже записано понад 100 подкастів, з яких близько 40 є англомовними, а 10 — німецькою мовою.


Доцент кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій соціологічного факультету Ирина Солдатенко (Iryna Soldatenko)наголосила, що організація та проведення цього заходу є заліковим завданням студентів-першокурсників освітньої програми «Соціальні комунікації, реклама та зв’язки з громадськістю» #Каразінський #ЗІР

Долучайтеся!

Немає коментарів:

Дописати коментар