пʼятницю, 23 листопада 2018 р.

Креативний підхід - у створення соціальних проектів!



Новий проект Making Good україно-британської команди Каразінського університету і Англіа Раскін університету присвячений розвитку знань студентів із соціального підприємництва та консультуванню їх зі створення власних соціальних бізнес- проектів в рамках нової програми Британської ради Creative  Spark

Результатом успішної реалізації проекту буде запуск в Каразінському університеті й Англіа Раскін університеті навчальних модулів зі створення та управління креативними проектами.
Студенти, які стануть учасниками проекту, отримають доступ до он-лайн платформи Британської ради з вивчення англійської мови за темами підприємництва, зможуть спілкуватися в English club і розвивати свої розмовні навички, зустрічатися з експертами в сфері соціального підприємництва. 

Протягом 2017-2018 років команда Каразінського університету, у складі якої були викладачі і студентка кафедри прикладної соціології і соціальних комунікацій нашого університету – Ірина Солдатенко, Ольга Гужва, Олександр Хижняк, Максим Фоломєєв та Вікторія Крижанівська,- уже брала участь в Програмі Британської Ради «Розвиток лідерського потенціалу університетів України» в партнерстві з Англіа Раскін університетом. Результатом програми стала Каразінська школа лідерства, в рамках діяльності якої і буде реалізовуватися новий україно-британський проект Making good. 

Проект стартував.
Наступного тижня буде оголошений конкурс серед студентів на участь в проекті. 
25 студентів, відібраних до навчання в пілотному проекті, мають чудову можливість представити свої соціальні бізнес -проекти на міжнародному конкурсі Pitch Festival у липні 2019 року із привабливими винагородами для переможців.  
Одна з них – ознайомчий візит до британського університету. 



Creative Spark започаткована в 2018 році для підтримки творчої економіки і побудови партнерських відносин між Великобританією та Центральною Азією (Казахстан, Киргизстан, Узбекистан), Південного Кавказу (Вірменія, Азербайджан та Грузія) та України. Це програма підвищення кваліфікації підприємців в сфері культури, важливої ​​соціальної діяльності, яка вимагає заохочення людей з метою розвитку в світі творчого соціального підприємства.

Немає коментарів:

Дописати коментар