суботу, 24 березня 2018 р.

Що є найбільш ефективним в реалізації соціальних проектів? - розмова студентів з Олександрою Дейнеко



Сьогодні робочий вихідний день. Так буває, а останнім часом - часто. Відпочивали майже тиждень на початку березня - то ж працюємо всі суботи до кінця місяця. В цьому є свої переваги - можемо нарешті бачити в аудиторії гостей, яких давно чекали, але в будні не мали можливості відволікати від їх роботи.

Гостем курсу була Олександра Дейнеко - член Координаційної Ради ГО "ЕкспертиЗА Реформ", кандидат соціологічних наук, викладач кафедри соціології соціологічного факультету Каразінського університету. 



Тема, з якою Олександра завітала до студентів кафедри - просування громадських організацій - а швидче - просування ідей, які розповсюджує громадський сектор через свої проекти. 


Було багато запитань студентів, прикладів, відео та коментарів. 

Особливий інтерес викликала гра "Важниця", яка є проектом ГО "ЕкспертиЗА Реформ" і допомагає поглиблювати знання української мови у формі гри. 

Студенти отримали завдання з розробки проекту просування нового видання ігри "Важниця" для певних аудиторій. Часу для креативу не дуже багато - два тижні. Але проект  нам подобається - тому справимося швидко. Тим більше - отримали гру "Важниця" в подарунок!
https://www.facebook.com/aleksandra.deineko

Немає коментарів:

Дописати коментар