середу, 20 грудня 2017 р.

Студенти кафедри - власні кореспонденти проекту "Шлях до Бродвею"





Студенти - першокурсники кафедри опинилися в гущі подій концертного і освітнього проекту "Шлях до Бродвею" (Broadway Bound). Фінальне шоу пройшло 14 і 15 грудня 2017 на великій сцені ХНАТОБ ім. М. В. Лисенка в супроводі Великого симфонічного оркестру театру.




Для Посольства США цей проект - особлива подія. Американські артисти дають безкоштовні концерти, проводять навчання, знайомлять людей в різних країнах з американською культурою





Студенти освітньої програми "Соціальні комунікації, реклама і PR" могли бути в будь-якій точці сцени, залу для глядачів або репетиційного класу, за лаштунками і в оркестровій ямі - всюди, де вони бачили зручний ракурс для фотографії і видеокадра. Таких переваг не було навіть у журналістів! А у наших студентів вона з'явилася завдяки давній співпраці Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна  та Посольства США в Україні.


Ми вдячні Посольству США в Україні за цей унікальний досвід медіасупровіду проекту, навчання фото-та відеорепортажу, а викладачеві кафедри - Ользі Гужві, за сприяння в реалізації цієї можливості.






Найближчим часом враження і фотографії студентів, які активно знімали і підготовку до шоу, і саму виставу - в блозі студентів кафедри.

Фото Дар'ї Каленик

Немає коментарів:

Дописати коментар