неділю, 3 грудня 2017 р.

Викладачі кафедри – хедлайнери тренінгу «Освіта. Бізнес. Лідерство. Успіх»



28 листопада 2017 доценти кафедри Галина Кравченкова та Олександр Хижняк виступили фасилітаторами англомовні сесії тренінгу «Освіта. Бізнес. Лідерство. Успіх». 



Тренінг проходив на базі Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця. Наші викладачі були запрошені до участі в тренінгу професором кафедри економіки та маркетингу Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця та професором нашої кафедри за сумісництвом - Надією Михайлівною Лисицею.



Олександр Хижняк запропонував до обговорення питання з теми лідерства в освітніх установах, розкривши ключові ресурси сучасного лідера та оптимальні стилі управління колективом в різних ситуаціях.


Галина Кравченкова представила критерії економії переговірних зусиль та емоційної/раціональної складової прийняття рішень, навела приклади типів сучасних політичних лідерів. Учасники тренінгу пропонували власні ідеї щодо представлення заявлених типів у бізнес-середовищі.





Участники тренінгу – викладачі та іноземні студенти, брали активну участь в сесіях тренінгу, ставили дискутивні питання та намагалися знайти рішення гострих питань з теми лідерства в сферах і бізнесу, і вищої освіти.



Галина Кравченкова

Немає коментарів:

Дописати коментар