четвер, 7 вересня 2017 р.

Каразінська медіастудія відкрила двері для першокурсників кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій






Перше семінарське заняття за курсом «Соціальні комунікації, реклама та PR» першокурсники провели в стінах Каразінської медіа студії. Нас гостинно зустріли її співробітники – директор Михайло Проценко, редактор Ольга Йолтишева. Ми вільно розмістилися в двох навчальних аудиторіях і дізналися про всі технічні можливості медіастудії та її найближчі плани.




До роботи в медіа студії залучені три оператори, режисери монтажу та звукозапису, редактор – всі вони мають досвід роботи в медіа регіонального та загально національного рівня.

Оператор Артем Воронович та спеціаліст з монтажу Владлена Сабова продемонстрували технічне обладнання з яким працюють співробітники студії та працюватимуть студенти – сучасні відео та фотокамери, квадрокоптер. Ми відвідали павільйон для зйомок та кімнату для аудіо запису. Є всі можливості зняти відеокліп, записати інтервью або ж музику чи пісню.


.






Михайло Проценко розповів про новий проект, який стартує у вересні цього року– Майстерня медіастудії, запросив бажаючих спробувати свої сили у визначенні формату сюжетів, операторських зйомках, відеомонтажі, запису аудіопідкастів для університетського радіо.


Перші результати роботи з медіастудією студенти представлять викладачам кафедри уже в грудні цього року.



Немає коментарів:

Дописати коментар