неділю, 29 січня 2017 р.

«Реформи часто здійснюються без врахування інтересів представників суспільства, життя яких безпосередньо залежить від цих реформ. Впровадження стратегічних підходів до комунікації дозволить чиновникам затверджувати рішення, беручи до уваги інтереси і перспективи різних груп громадськості ще на етапі розробки реформи»



У травні 2016 року з ініціативи кафедри прикладної соціології і соціальних комунікацій в Харківському національному університеті імені В.Н.Каразіна відбулася презентація посібника для державних службовців «Стратегічні комунікації», який містить докладний опис сучасних теорій стратегічних комунікацій та практичні поради з планування, організації та оцінки комунікаційного процесу.
Автором книги є фахівець в області PR, консультант Світового банку, доцент кафедри зв'язків з громадськістю Національного університету «Києво-Могилянська академія» Дмитро Коник.
Посібник виданий Представництвом Світового Банку за підтримки уряду Великої Британії і розповсюджується безкоштовно серед вишів, які готують державних службовців або фахівців у галузі комунікації, державних установ та органів місцевого самоврядування.
Видання уже використовується викладачами і студентами кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій в навчальній програмі 2016-2017 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар