середу, 15 травня 2019 р.

Гості з майбутнього про шляхи до успішної карьєри - випускники кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій Валерія Мамай, Еліна Гудима, Мері Йол поділилися зі студентами університету секретами досягнення професійних успіхів




Сьогодні практичне заняття за курсом “Теорія і практика зв'язків з громадськістю” було виїзним – студенти другого курсу складали залік за темою організації спеціальних подій. 

Все було продумано - тема була цікава саме для другокурсників (вони уже починають відчувати сумніви щодо перспектив працевлаштування та обраного напряму навчання), гості – експерти – випускники кафедри, що мають цікавий для студентів досвід та з радістю ім поділилися, запрошені до участі студенти були зацікавлені й прийшли за своїм бажанням, зручне місце проведення, продуманий сценарій, працююче техничне супроводження, професійні музиканти і знайомі з текстом ведучі, приємні солодкі сюрпризи для усіх гостей. 



















А ще – ми поповнили словниковий запас новими словами, які зараз вживає професійна молодь – джобити, фолловити, драйвити.

Важливі поради від наших гостей – не боятися братися до роботи, багато читати та постійно вчитися.









Що саме читати і дивитися для професійного розвитку–порадили усі спікери - Валерія Мамай, Еліна Гудіма, Мері Йол, а Каталіна Семирненко, студентка 2 курсу, представила можливості #EnglishChannel не тільки у вивченні англійської, а й у отриманні навичок підготовки до професійної кар ‘єри.




Дякуємо студентам ССК 24, які старанно попрацювати для організації та проведення цього свята. Такі події надихають всіх нас – і студентів, і викладачів, а ще повертають до приємних спогадів наших випускників.
 Залишилося відчуття гордості і радості. Зараховано!





Немає коментарів:

Дописати коментар