пʼятницю, 9 лютого 2018 р.

Команда Харківського національного університету В.Н.Каразіна - випускник Програми Британської ради та Інституту вищої освіти АПН України






Рік навчання та роботи з проектом в Програмі «Розвиток лідерського потенціалу  університетів України» минув дуже швидко. Разом колегами – співробітниками університету та кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій - Ольга Гужва, Максим Фоломєєв, Олександр Хижняк та студенткою Вікторія Крижанівська навчатися та працювати було цікаво та легко.




Ми стали випускниками Програми, але не припиняємо працювати над проектом, який з‘явився в ході навчання в Програмі Британської ради та Інститут вищої освіти АПН України і стажування в Англіа Раскін університеті.



Результатом нашої річної роботи став проект Каразінська Школа лідерства, до якого долучилися уже більше тридцяти молодих співробітників університету.


Перші кроки Школи зроблено і ми рухаємося далі.  Цього навчального року ми запланували три майстер класи для слухачів школи і сподіваємося отримати нові проекти, які розкривають лідерський потенціал  нашого університету. 

Немає коментарів:

Дописати коментар