понеділок, 3 жовтня 2022 р.

З поповненням, Sociofamily!


Сьогодні перший навчальний день у першокурсників університету. Нажаль, майже всі вони приєдналися до свята посвяти в студенти дистанційно. YouTube, Zoom не передають емоції, але передали слова вдячності студентам та їх батькам за довіру університету. 
Ректорка університету професор Тетяна Кагановська і академік, професор нашої кафедри Віль Бакіров тепло привітали першокурсників. Декани факультетів університету дали корисні поради і побажали успіхів в навчанні. Від першокурсників університету слово промовила студентка першокурсниця освітньої програми кафедри "Медіакомунікації та зв'язки з громадськістю" Анастасія Барська.

Цього року на всі освітні програми кафедри вступили 20 магістрантів та 71 студент бакалавріату. Як завжди – радіємо нашим першим зустрічам. Хоч вони і онлайн, але не менш відповідальні і хвилюючі!
Хто вони, наші першачки, ми уже знаємо з їх щирих відповідей на наші питання про їх захоплення, комунікативні вподобання, історії знайомства із нашими програмами. 




    Ласкаво просимо до нашої соціологічної родини дівчат і хлопців із різних куточків України, міст та селищ, представників покоління Телеграм, Інстраграм та Тік -Ток, які мріють стати професійними соціологами, медійниками, комунікаторами. Чимало з них, – «Нічого не бояться» і сприймають труднощі спокійно. Бажаємо вам цікавого і насиченого студентського життя і до зустрічі в реальних та віртуальних аудиторіях Каразінського! 



Немає коментарів:

Дописати коментар